PDA

View Full Version : καινούργιος στο παιχνίδι/δεν ξεκινάει εμφανίζει μια μαυρη οθόνη και....τιποτα



tsouknidakis
10-02-2010, 12:06
Καλημέρα παιδιά.
Χθές αγόρασα και κατέβασα το παιχνίδι.
Κάνω Log in και το Play είναι "σβηστό", επιλέγω character, στο new character δεν μου βγάζει τίποτα, μου γράφει Queuing, Select a character (χωρίς να δείχνει τίποτα απολύτος), ανάβει το PLAY, πατάω και ..... τίποτα....μια μαύρη οθόνη για αρκετή ώρα μέχρι να το κλείσω :(
Τι γίνεται, υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?
Άλλες φορές το Queuing.... παραμένει για αρκετή ώρα χωρίς να γίνεται τίποτα.

InCoRrEcT
10-02-2010, 20:04
Welcome to Darkfall!

Αρχικα θα ηταν καλο να κοιταξεις την συνδεση σου γιατι κατι μου μυριζει.
Αν δεν εχει καποιο θεμα η συνδεση σου,τοτε απλα ανοιξε το game και περιμενε.
Η μαυρη οθονη αν και δεν είναι κατι τοσο συχνο για ολους μας,αρκετοι απο εμας την εχουμε φαει κατα καιρους.Αφησε το και θα ερθει στα ισα του.Μη σε αγχωνει αυτο.
Επισης,θα σου προτεινα να κανεις ενα Repair Data (ειναι στο φακελο του παιχνιδιου.)
Τελος,δοκιμασε να το τρεξεις As Administrator.

Καλη Τυχη...

Welcome to Darkfall again!

tsouknidakis
10-03-2010, 12:56
:) Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και την απάντηση.
Βρήκα που ήταν το πρόβλημα. Το firewall του AVG δεν επέτρεπε την εκτέλεση του αρχείου Darkfall.exe. Το απενεργοποίησα και τρέχει κανονικά.
Τώρα θα πρέπει να φτιάξω κάποιες ρυθμήσεις για να μπορώ να το τρέχω με το firewall enabled.
Ευχαριστώ και πάλι.

Nathan Drake
10-03-2010, 19:08
Γενικά ότι μπορείς να γλιτώσεις από firewall, antivirus, περιττά προγράμματα και τα συναφή κάντο. Το Darkfall χρειάζεται αρκετά resources απ' τον υπολογιστή και την σύνδεσή σου.

Epag
10-03-2010, 19:11
γενικά ότι μπορείς να γλιτώσεις από firewall, antivirus, περιττά προγράμματα και τα συναφή κάντο. το darkfall χρειάζεται αρκετά resources απ' τον υπολογιστή και την σύνδεσή σου.

μακαρι να αξιοποιουσε και αναλογος αυτα που ρουφαει απο τον υπολογιστη γιατι κυριως αυτο συμβενει λογο κακογραμμενου κωδικα.

InCoRrEcT
10-03-2010, 20:49
μακαρι να αξιοποιουσε και αναλογος αυτα που ρουφαει απο τον υπολογιστη γιατι κυριως αυτο συμβενει λογο κακογραμμενου κωδικα.

:rolleyes: ;)

Scrappy_Doo
10-15-2010, 16:30
μακαρι να αξιοποιουσε και αναλογος αυτα που ρουφαει απο τον υπολογιστη γιατι κυριως αυτο συμβενει λογο κακογραμμενου κωδικα.

:p:p:lmao: