PDA

View Full Version : NA client patching 9gb



dranael
11-06-2009, 18:15
When I downloaded the NA client and replaced my EU client, the NA client is patching 9gb.

Is that normal?

Presage
11-06-2009, 18:18
you're doing it wrong.

read the instructions on how to make your EU account an NA account. Shouldn't have to patch at all assuming you have an up to date EU client.

doomahx
11-06-2009, 18:18
When I downloaded the NA client and replaced my EU client, the NA client is patching 9gb.

Is that normal?

Did you copy all of the data files over?

dranael
11-06-2009, 18:23
I just followed the link to turn your EU client into and NA client and ran it as the instructions stated. I think it was a 52 mb download.

But when I log in now using my NA account it is patching 9gb.

doomahx
11-06-2009, 18:25
I guess you missed this part of the instructions?

3. Go to your EU client installation folder and copy the following files from the data folder:
dfdata.sfai
All the dfdata_00XX.sfad files
sfmiddleware.dll

dranael
11-06-2009, 18:29
I guess you missed this part of the instructions?

3. Go to your EU client installation folder and copy the following files from the data folder:
dfdata.sfai
All the dfdata_00XX.sfad files
sfmiddleware.dll

Yes I had limited time while getting ready for work. I missed this step while being in a hurry.

Thanks for your help. I will do that step when I get home.

doomahx
11-06-2009, 18:33
Yes I had limited time while getting ready for work. I missed this step while being in a hurry.

Thanks for your help. I will do that step when I get home.

Yeah, quite important unless you want to do a lot of downloading ;p