PDA

View Full Version : Logic Reversed?



XerWolf
10-31-2009, 22:15
I can't post in subscriber forums. Non subscribers can post in them? Did the logic get flipped or something?

Dave_sp!
10-31-2009, 22:15
It seems so

Brannoc
10-31-2009, 22:22
I can't post in subscriber forums. Non subscribers can post in them? Did the logic get flipped or something?

You do not appear to be a member of any subscriber group. This could be the reason. :)

XerWolf
10-31-2009, 22:24
There is a group I should join?

Dave_sp!
10-31-2009, 22:26
You do not appear to be a member of any subscriber group. This could be the reason. :)

Just so you know i can post in G.D (or i could 10 minutes ago, not tried since)

i shouldnt be able to - i think you broke something

SadMaz
10-31-2009, 22:38
You do not appear to be a member of any subscriber group. This could be the reason. :)

Brannoc since u r here (obviously)...shudnt we get some info bout the problem or if we r doing something wrong with te linking part...

xpiher
10-31-2009, 23:34
You fourm account isn't linked to your game account?

Rigan Pere
10-31-2009, 23:39
I still cant post in the proper section!!

>8[

thedrumchannell
11-01-2009, 00:05
My forum account IS linked to my paid account, and I can NOT post in subscriber forums.

:(

lkx
11-01-2009, 00:17
You do not appear to be a member of any subscriber group. This could be the reason. :)


Sorry but your system seems to be messed up.
I have this forum account linked to my subscription before today, and i relinked it two times today and i still can't post in subscriber forums...

Since you have been able to mess up even the forums, i really hope that you are going to do a better job with the expansion....

xpiher
11-01-2009, 00:19
Sorry but your system seems to be messed up.
I have this forum account linked to my subscription before today, and i relinked it two times today and i still can't post in subscriber forums...

Since you have been able to mess up even the forums, i really hope that you are going to do a better job with the expansion....

Different company runs the forums and I bet you aren't linked properly.

lkx
11-01-2009, 00:27
Different company runs the forums and I bet you aren't linked properly.

No way.
I even tried to link a wrong forum account, and it recognize it as a bad login, but it accept the correct login.
And yes, my subscription is active, actually it has been active forever.

JCatano
11-01-2009, 00:27
Different company runs the forums and I bet you aren't linked properly.

It's broken for many people. Plain and simple.

I've been in contact with CS, and they are aware of it.

The Profile can't even hold the correct state.

fatgit
11-01-2009, 00:29
Mine worked earlier, now doesn't, and yes, I have an active sub, and forum acct linked.

xpiher
11-01-2009, 00:42
It's broken for many people. Plain and simple.

I've been in contact with CS, and they are aware of it.

The Profile can't even hold the correct state.

Odd, oh well. I take back what I said. And I knew about the state thing, but I thought it was because it wasn't letting me change e-mail addresses.

Orolt Lifebring
11-01-2009, 00:46
Different company runs the forums and I bet you aren't linked properly.

No, it's happening to plenty of people, including me :)

xpiher
11-01-2009, 00:49
Already took it back