PDA

View Full Version : LogMeIn



Bonehunter
04-28-2009, 11:00
Anyone had experience using this software?

Playing the game over remote Desktop? I have tried - it is hard to do, but possible.

Keep getting game client disconnects error#2 when I'm using it though, don't understand why it does that.

Anyone using this and had similar issues please let me know how you got on.

Mainly use it so I can talk to Clan while at work....

Aidaru
04-28-2009, 11:00
Hamachi is the only good product they released.

Badem
04-28-2009, 11:02
Logmein uses Java so its not ideal for playing games on remotely

Bonehunter
04-28-2009, 11:08
I think you can choose what to use, ActiveX, Java, Mozilla, HTML.../.not sure which would be the best option - any advice here would be helpfull.

By default its set to ActiveX

DeadlyHit
04-28-2009, 12:42
LogMeIn is pretty sucky, I only use it to access my computer through College, watch porn and what not.

Ankh
04-28-2009, 12:53
Hamachi is the only good product they released.

Logmein just bought up hamachi from the original creators, and every version since 0.9.9.9 has been worse than it.

Bonehunter
04-28-2009, 14:09
Anyone suggest something better then?

Ziegler
04-28-2009, 14:34
dont know...you can try gotomypc.com
Never used it and cant say if it is any good...just know it is another product out there that is similiar.